Hondenschool ADHD
All Day Happy Dogs

Puppy Cursus

De puppy cursus bestaat uit 8 praktijklessen van een uur waarin we een combinatie van gehoorzaamheid, socialisatie, spel en theorie behandelen. De groepen bestaan uit maximaal 5 combinaties zodat we iedereen voldoende aandacht geven. Inschrijven is mogelijk met een pup in de leeftijd tussen de 8 en 16 weken. Er is eventueel de mogelijkheid om in te stromen bij een al lopende cursus, neem voor meer informatie hierover even contact met ons op. 

Cursusdagen:

De Puppy cursus wordt gegeven op de zaterdagochtend. Neem aub even contact met ons op via info@alldayhappydogs.nl  / +31(0)6 53 18 04 63 over de eerstvolgende mogelijkheid om in te schrijven.

 Kosten: €115.- voor 8 lessen van een uur, Locatie: Swentiboldweg, Geleen

Puber Cursus

De Puber Cursus bestaat uit 8 praktijklessen van een uur waarin de aangeleerde oefeningen worden uitgebreid en een begin wordt gemaakt met nieuwe oefeningen die aansluiten op de gehoorzaamheid. Inschrijven is mogelijk voor honden die de puppy cursus hebben afgerond en honden van 20 weken of ouder. Er is eventueel de mogelijkheid om in te stromen bij een al lopende cursus, neem voor meer informatie hierover even contact met ons op.

 Cursusdagen:

De Puber cursus wordt gegeven op de zaterdagochtend. Neem aub even contact met ons op via info@alldayhappydogs.nl  / +31(0)6 53 18 04 63 over de eerstvolgende mogelijkheid om in te schrijven.

 Kosten: €115.- voor 8 lessen van een uur, Locatie: Swentiboldweg, Geleen

Tandem Trailing

 

De tandem trail is een variant op het mantrailen waarbij we met een groep van 4 combinaties en een spoorloper op pad gaan. De spoorloper loopt een spoor dat aansluit op het niveau van de combinatie en de hond die aan de beurt is werkt dit uit. De overige 3 honden volgen de speurende combinatie op afstand en als de spoorloper is gevonden herhaalt dit zich voor de volgende combinatie. In een les van uur komen alle honden 2 keer aan de beurt en de nadruk ligt bij Tandem Trailing op het op een leuke manier met de hond aan de slag te gaan.

 Cursusdagen:

Dinsdag groep 1 van 19:00 tot uiterlijk 20:30 – Maximaal 5 cursisten.

Kosten: €95.- voor 10 lessen van een uur, wekelijks een andere locatie in een Urban of Rural omgeving. Wij werken met een online agenda waarbij het mogelijk is om de 10 lessen naar wens in te plannen. Na inschrijving en betaling ontvangt U een account en een uitleg van het reserveringssysteem waarbij er ook de mogelijkheid is om de Tandem Trailing te combineren met de Mantrailing.

Mantrailing

Bij het mantrailen gaan we de combinatie vanaf het eerste moment begeleiden in het vinden van vermiste personen in de meest brede zin. De start is het aanleren dat het vinden van mensen bijzonder leuk is en een mooie beloning oplevert, eigenlijk de basis. Daarna gaan we werken aan beslissingsmomenten, verandering van omgeving en ondergrond, afleiding en alles wat de hond tegen zou kunnen komen op een trail. De uitdaging hierbij is om de hond het vertrouwen te geven om zelfstandig te werken en zelf het vertrouwen in de hond op te bouwen om hem ook blind te volgen. Er is altijd maar 1 hond aan het zoeken, de overige honden wachten in de auto op hun beurt, en de overige cursisten verstoppen zich of lopen op afstand mee om van elkaar te leren.

We gebruiken een online agenda waar via een eigen account ingeschreven kan worden op de losse lessen. De lesdagen zijn zaterdag om 09:00 en 11:00, zondag om 09:00 en, om de week, op woensdag of donderdag om 19:00. De lesgroepen bestaan uit 3 tot 4 cursisten. 

Kosten: €19,- per les van 2 ½ uur, wekelijks een andere locatie in een Urban of Rural omgeving. Inschrijven is op dit moment, vanwege de grote vraag naar mantrailing, alleen mogelijk via een wachtlijst waarbij we niet precies aan kunnen wanneer er een plek vrij komt. Na ontvangst van het inschrijfformulier nemen we contact met U op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie is er uiteraard de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via info@alldayhappydogs.nl

Hoopers

Het aanleren van de toestellen en technieken vormen de basis om op een leuke manier met Hoopers aan de slag te gaan. De basiscursus heeft als doel om in een blok van 10 lessen kennis te maken met de toestellen, de spelregels te leren en de basistechnieken zodat we een eenvoudig parcours kunnen lopen. Na de basiscursus gaan we de basis steeds verder uitwerken met wekelijks andere leerdoelen die aansluiten op het niveau van het team. Het uiteindelijke doel bepaal je volledig zelf en kan variëren van wekelijks lekker bezig zijn tot trainen op wedstrijd niveau. De vervolg lessen worden in een blok van 10 lessen gegeven en we starten met de eerste groep op maandag 6 januari 2020.

Cursusdagen:

Maandag Basiscursus Hoopers van 19:00 - 20:00 - inschrijven weer mogelijk vanaf begin Maart 2020.

Maandag cursus Hoopers van 20:00 - 21:00 - inschrijven weer mogelijk vanaf begin Maart 2020.

 Kosten: €95.- voor 10 lessen van een uur, Locatie: Swentiboldweg, Geleen

Advies en privé lessen

Het is mogelijk om privé lessen te volgen of een persoonlijk advies te krijgen over de keuze van het ras, opvoeding, voeding of Bach Bloesem therapie. Dit is een persoonlijk advies en daarom ontvangt u op basis van uw verzoek een offerte op maat. Neem hiervoor even contact met ons op via info@alldayhappydogs.nl  

 
E-mailen
Bellen